GRA MUZYKA

piątek, 26 czerwca 2009

Michael Jackson 1958-2009



Odszedł Król Popu. Za dwa tygodnie miał wznowić działalność koncertową, w planach była nowa płyta. Jego niespodziewana śmierć to niepowetowana strata dla muzyki rozrywkowej. Nic więcej nie jestem w stanie teraz na jego temat napisać :(

Dyskografia Michaela Jacksona:

Off the wall (1979)
Thriller (1982)
Bad (1987)
Dangerous (1991)
HIStory: Past, Present And Future Book I (1995)
Blood on the dance floor (HIStory un the mix) (1997)
Invicible (2001)
Number Ones (2003)

1 komentarz:

Erik pisze...

zapraszam na swojego bloga o Michaelu
www.king-mj.blog.onet.pl